Fem feina per garantir un retorn segur a les escoles de Maó

Fem feina per garantir un retorn segur a les escoles de Maó

Fem feina per garantir un retorn segur a les escoles de Maó

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Maó hem estat treballant amb intensitat les darreres setmanes amb la comunitat educativa, per tal de garantir un retorn segur a les escoles del municipi, la nostra principal prioritat ara mateix.

És per això que s’ha reforçat el servei de neteja als centres educatius, s’han adaptat els espais als plans de contingència i s’ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació els locals i espais municipals.

Reforç del servei de neteja

El regidor d’Educació, Antoni Carrillos, ha explicat que l’Ajuntament ha destinat una partida extraordinària de 35.000 euros per al reforç del servei de neteja i desinfecció dels edificis públics, que inclou un increment de 58 hores setmanals d’aquest servei en els centres educatius municipals.

Aquest servei extraordinari als centres educatius es realitza durant les hores lectives, i serveix per netejar els banys i les zones comuns durant les hores que els alumnes estan als centres. 

Adequació d’espais als plans de contingència

Per altra banda, també amb motiu de l’inici del nou curs escolar, el consistori ha dut a terme una sèrie d’actuacions en els patis i les zones d’entrada i sortida, tant dels centres d’educació primària com dels centres d’educació infantil. L’objectiu d’aquestes accions és adequar aquests espais als plans de contingència que demanen les autoritats sanitàries, amb l’objectiu de prevenir contagis de la covid-19.

Espais municipals al servei de la Conselleria d’Educació

Antoni Carrillos també ha explicat que el consistori “ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació diferents locals i espais municipals, per si qualque escola o institut necessita utilitzar aquestes instal·lacions, per poder complir amb les ràtios i aforaments que exigeixen les autoritats.

En aquest sentit, Carrillos ha assenyalat que, en aquests moments, el CEIP de Mare de Déu de Gràcia ja està emprant el parc Rubió i el parc de Ses Vinyes.

No Comments

Post A Comment