Festa dels candidats

Festa dels candidats

Aquest diumenge a les 7 d’abril en el pati del Claustre del Carme entre les 17.30 i les 20 hores tindrà lloc la festa per presentar la llista definitiva de candidats que concorrerà, amb Conxa Juanola al capdavant, a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

La celebració començarà amb una assemblea festiva durant la qual es ratificarà la llista final de candidats, escollida a partir de les eleccions primàries obertes del passat 25 de març, en les quals van participar 328 ciutadans, el 56,8 per cent de les persones que es van inscriure al cens.

Conxa Juanola serà l’encarregada de presentar el seu equip, format per gran part dels actuals regidors i per noves incorporacions que donen un aire fresc a la llista de candidats.

També s’obrirà un torn de preguntes perquè els assistents puguin conèixer una mica més els candidats i el projecte polític d’Ara Maó de cara a la propera legislatura.

L’acte finalitzarà amb una picada i l’actuació musical del grup mallorquí Glosa de butxaca, de l’associació Cor de Carxofa. Es tracta d’un concert participatiu en què tres glosadors jugaran amb les paraules i la improvisació, acompanyats de guitarres i interpretant cançons tradicionals.

No Comments

Post A Comment