Horitzó 2023: l’Assemblea aprova el Reglament de Primàries i el Codi Ètic

Horitzó 2023: l’Assemblea aprova el Reglament de Primàries i el Codi Ètic

El passat dissabte, l’Assemblea d’Ara Maó va aprovar el nou Reglament de primàries, que servirà per configurar la llista electoral de cara a les eleccions municipals de maig del 2023.

L’Assemblea també va aprovar el nou Codi ètic, que hauran de signar totes les persones que es presentin a la candidatura d’Ara Maó.

Es tracta, doncs, d’una nova passa endavant que ens ha de permetre encarar el proper cicle electoral en les millors condicions, a partir de la ponència Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial.

Nou sistema de primàries

Tal com es va decidir a l’Assemblea del passat mes de desembre, el Reglament de primàries que ara s’ha aprovat desenvolupa el nou sistema de primàries per equips, que servirà per escollir la composició i ordre de la candidatura que es presentarà a les properes eleccions.

El nou reglament ha de permetre enfortir la democràcia dins l’agrupació i, a la vegada, facilitar la configuració d’una llista electoral igualitària i competitiva, capaç d’exercir el lideratge Dalt la Sala durant el proper mandat.

Per altra banda, el nou Codi ètic garantirà que les persones de la candidatura exerceixin el seu càrrec des de valors com l’honestedat, la integritat, la imparcialitat, la transparència i la voluntat de servei.

Per consultar el Reglament de Primàries 2023 feu clic aquí. 

Per consultar el nou Codi Ètic feu clic aquí. 

No Comments

Post A Comment