Impulsam la campanya ‘Maó antirumors’ per lluitar contra el racisme i la xenofòbia

L’Ajuntament de Maó impulsa la campanya Maó Antirumors, per lluitar contra el racisme i la xenofòbia

Impulsam la campanya ‘Maó antirumors’ per lluitar contra el racisme i la xenofòbia

L’Ajuntament de Maó ha presentat la campanya ‘Maó antirumors’, una iniciativa municipal posada en marxa en el marc del Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia, que es va celebrar el passat 21 de març.

Aquesta campanya, impulsada des de la Regidoria d’Igualtat, ha de servir per avançar cap a una ciutat lliure de racisme i xenofòbia, i amb igualtat de drets per a totes les persones. La campanya compta amb el suport i la col·laboració de Mans Unides.

Accions de la campanya

La iniciativa inclou el repartiment d’un fulletó informatiu, una campanya gràfica amb cartells i suports OPIS, amb les cares de diferents persones migrants que han volgut participar, voluntàriament, en aquesta acció, així com el repartiment entre la població de mascaretes amb el logotip ‘Maó antirumors’.

Durant la presentació, la nostra companya i regidora d’Igualtat, Catalina Ferrer, ha explicat que “una de les accions més importants d’aquesta campanya és un taller de formació antirumors, que es farà conjuntament amb Mans Unides”. També ha assenyalat que “és una campanya destinada a evitar rumors, per frenar el racisme i la xenofòbia, i seguir avançant cap a un model de ciutat igualitària”.

Tags:
No Comments

Post A Comment