Jordi Tutzó en el ple de constitució del nou Ajuntament: “Volem que les polítiques d’aquest ajuntament siguin progressistes i transformadores”

Jordi Tutzó en el ple de constitució del nou Ajuntament: “Volem que les polítiques d’aquest ajuntament siguin progressistes i transformadores”

Intervenció de Jordi Tutzó en el ple de constitució del nou Ajuntament de Maó:

“L’agrupació d’electors Ara Maó és una agrupació ciutadana jove, que des de la seva formació s’ha constituït com una força política amb un pes específic rellevant i indiscutible, i amb capacitat per governar el nostre municipi.

En aquests anys, Ara Maó ha fet feina per combatre els efectes d’una profunda crisi econòmica, heretada d’una crisi financera anterior.

També s’ha fet feina per fer front a una altra crisi, fruit d’una pandèmia mundial, que ha malferit la nostra comunitat en diversos àmbits.

Durant tot aquest temps, Ara Maó sempre ha tingut un peu al carrer (escoltant la gent i detectant les seves necessitats) i l’altre peu Dalt la Sala (per poder fer polítiques que responguessin a aquestes necessitats).

Però també per posar els fonaments per al Maó del futur més proper.

Avui som aquí per encarar els reptes de futur, que no són pocs:

– Fer feina contra les desigualtats, per aconseguir una veritable justícia social

– Fer feina per resoldre el greu problema de l’habitatge

– Fer una gestió eficient de l’aigua

– Invertir en la generació d’energies netes

– Impulsar mesures per adaptar-nos al canvi climàtic i no comprometre la natura, entre altres

En definitiva, Ara Maó continuarà fent feina per una societat més justa, solidària, resilient, amb l’objectiu d’aconseguir un futur millor per a la ciutadania.

Una ciutadania que el passat 28 de maig va donar majoritàriament el seu vot a formacions progressistes.

Els nostres més de 2000 vots (gairebé una cinquena part de tots els emesos) decanten definitivament la balança de l’empat tècnic entre PP i PSOE, cap a l’esquerra.

I és per açò que, responent a aquesta voluntat ciutadana, volem que les polítiques d’aquest ajuntament siguin progressistes i transformadores, posant-hi el nostre particular punt de vista menorquinista, des del seny i la moderació, tal com és el nostre caràcter maonès i menorquí.

Per tot açò, avui no presentam cap candidatura a la batlia de Maó. Els regidors d’Ara Maó facilitarem (amb el nostre vot favorable) l’elecció del candidat del PSOE.

Ara mateix no hi ha pacte per formar un nou govern de coalició. Tots en som plenament conscients, encara que la nostra intenció és seguir amb el diàleg per arribar a un bon acord, sempre garantint i respectant la voluntat dels nostres votants.

Des d’Ara Maó creim que un govern de coalició permet fer feina millor i amb més forces, per dur a terme les polítiques transformadores que ja he esmentat, i perquè aquestes puguin incidir positivament en el dia a dia dels maonesos i maoneses.

No voldria acabar sense encoratjar a tots els ciutadans i ciutadanes de Maó (tant els que ens han votat com els que no) perquè participin i participem tots junts per fer front als reptes presents i als venidors.”

VÍDEO DE LA INTERVENCIÓ

No Comments

Post A Comment