Jornada virtual de formació sobre la llei trans

Jornada virtual de formació sobre la llei trans

Jornada virtual de formació sobre la llei trans

Ara Maó organitza una jornada virtual de formació al voltant del projecte de llei trans que impulsa el Ministeri d’Igualtat.

La xerrada es durà a terme a través de la plataforma Zoom el divendres 21 de maig, a les 19.30 hores.

Per participar-hi cal inscripció prèvia al correu agrupacioaramao@gmail.com

Dubtes al voltant de la llei trans

L’acte comptarà amb la participació d’Ángela Rodríguez, secretària LGTBI de Podem, i de Laura Durán, de l’associació Balears Diversa, que explicaran els detalls de la nova llei.

La idea és que l’acte esdevingui un col·loqui obert i que tothom pugui plantejar tots els dubtes que tingui al voltant de la llei.

Ángela Rodríguez Martínez (Pam)

És activista feminista i pels drets LGTBI i filosofa especialitzada en estudis interdisciplinaris de violència de gènere.

Va ser diputada de Podem en la XII legislatura, on va treballar en projectes com el pacte d’Estat contra la violència de gènere o la llei d’igualtat LGTBI.

En l’actualitat és secretària de drets LGTBI de Podem i forma part de l’equip de treball del Ministeri d’Igualtat, on treballa en projectes com la llei de llibertat sexual o la llei trans.

Laura Durán Pérez

És presidenta y fundadora de Balears Diversa, associació LGTBIQA+ i feminista, i vocal en el Consell LGTBI de les Illes Balears en representació d’aquesta associació.

També és coordinadora d’Igualtat i Feminisme de l’associació Transgirls Canarias, i vicepresidenta del Club Social Esportiu Llevant de Palma.

El 2020 va entrar a la coordinació executiva de Podem Palma, i és membre de la Secretaria LGTBIQA+ de Podem Illes Balears des de 2018.

No Comments

Post A Comment