Josefina Salord, un merescut reconeixement

Josefina Salord, un merescut reconeixement

Josefina Salord, un merescut reconeixement

Des d’Ara Maó volem expressar la nostra satisfacció per la concessió del Premi Maria Lluïsa Serra – Taula d’Or 2021 a la filòloga Josefina Salord Ripoll.

Atorgat pel Consell Insular de Menorca de manera biennal, aquest guardó vol distingir les persones o entitats que han destacat en la defensa i l’enriquiment del patrimoni històric i artístic de Menorca. En aquest sentit, poques persones acumulen més mèrits que Josefina Salord.

Membre fundadora i coordinadora científica de l’Institut Menorquí d’Estudis, Salord ha dut a terme des d’aquesta institució una intensa i rigorosa tasca científica i cultural, destacant la feina de recuperació d’importants figures de la il·lustració menorquina, com Joan Ramis i Ramis, Vicenç Albertí o Joana de Vigo, entre d’altres.

A més de la seva activitat a l’IME i de la seva tasca investigadora, també cal destacar la seva feina com a catedràtica de llengua i literatura catalanes a l’IES Joan Ramis i Ramis, i com a vicepresidenta de l’Ateneu de Maó, dues de les institucions més emblemàtiques de la nostra ciutat.

Per tot açò, des d’Ara Maó volem felicitar Josefina Salord per aquest merescut reconeixement. Enhorabona i moltes gràcies!

No Comments

Post A Comment