La batlessa de Maó, Conxa Juanola, espera que el projecte Medsalt2 de prospeccions petrolieres s’arxivi definitivament

La batlessa de Maó, Conxa Juanola, espera que el projecte Medsalt2 de prospeccions petrolieres s’arxivi definitivament

Ha fet un reconeixement públic a la societat civil en general, Aliança Mar Blava i molt especialment el grup de voluntaris i voluntàries que, a Menorca, s’han mobilitzat per recollir firmes i per sensibilitzar la població dels perills d’aquestes prospeccions.

Juanola ha recordat que l’equip de govern que lidera al capdavant de l’Ajuntament de Maó ha presentat durant aquest mandat dues propostes encaminades a la protecció del medi marí davant diferents prospeccions que l’amenaçaven, propostes que han estat aprovades per unanimitat, cosa que ha evidenciat la total sensibilitat, més enllà de les ideologies, dels representants polítics de Maó.

La compareiexença pública s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Maó, amb la qual s’ha volgut donar importància a aquesta mobilització, i s’ha fet juntament amb representants d’aquest grup de voluntaris i de l’entitat Aliança Mar Blava, per tal de demostrar la sintonia i la coincidència d’objectius mediambientals i la importància que té per a la nostra Mar que es conservi davant les amenaces.

Ara Maó ha col·laborat també en la recollida de signatures, i segueix oferint el seu local (al carrer de la Infanta, 42) per a aquest fi, ja que s’ha aconseguit que el termini de presentació de signatures s’ajorni un mes més.

Juanola, finalment, ha manifestat que espera que el nou executiu acabat de conformar aquesta setmana, de signe socialista, demostri la sensibilitat que se li espera davant aquest tema, i que es comprometi a l’arxivament del cas.

No Comments

Post A Comment