La cultura torna a Maó amb el cicle d’activitats gratuïtes ‘Obrim la primavera’

La cultura torna a Maó amb el cicle d'activitats gratuïtes "Obrim la primavera"

La cultura torna a Maó amb el cicle d’activitats gratuïtes ‘Obrim la primavera’

Avui, la tinenta d’alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i l’alcalde de Maó, Héctor Pons, han presentat el cicle “Obrim la primavera”; un programa d’activitats culturals, totes elles gratuïtes, que impulsa l’Ajuntament de Maó per a recuperar el pols de la presència cultural a la nostra ciutat.

Les activitats culturals, que es desenvoluparan durant els mesos de març i abril, s’iniciaran aquest dissabte, dia 13 de març, amb una visita guiada a l’exposició del Premi Sant Antoni.

El principal objectiu d’aquest programa és recuperar l’activitat cultural i artística a Maó, després de gairebé dos mesos aturada a causa de la crisi sanitària.

Així mateix, l’Ajuntament vol oferir propostes culturals de qualitat i segures a la població a partir de la feina que realitzen els artistes i creadors locals. En aquest sentit, el consistori treballa per demostrar que la cultura és una activitat segura si es compleixen les normes sanitàries en vigor.

El gruix de les activitats es faran dissabte capvespre a la sala d’Audiències del Claustre del Carme, tot i que algunes activitats concretes es desenvoluparan en altres espais i en horaris diferents. La majoria de les activitats estan dirigides al públic familiar, sempre amb l’objectiu d’aproximar la cultura a totes les edats.

Totes les activitats són de caràcter gratuït i és necessària la inscripció prèvia, per poder controlar l’aforament limitat als diferents espais, a través de cultura@ajmao.org, al tel. 971353280 o per WhatsApp, al 683145741.

Estalonam el sector cultural de Menorca

Durant la presentació, la tinenta d’alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, ha volgut manifestar “l’estalonament de l’Ajuntament al sector cultural, entenent aquest sector com a bàsic i importantíssim per a la vida social i cultural del municipi, però també com a activitat professional i econòmica de la qual depenen moltes persones”.

La regidora de Cultura ha afirmat, també, que aquest programa inclou una “programació de contingut i de qualitat, amb alguns elements de reflexió crítica”. Finalment, Conxa Juanola ha reiterat que “la cultura és necessària i la cultura és segura”.

Feu clic aquí per escoltar les declaracions de Conxa Juanola.

Feu clic aquí per veure el programa complet. 

No Comments

Post A Comment