La nova Escola d’Adults, més a prop que mai

La nova Escola d’Adults, més a prop que mai

Fa molts anys que l’Escola d’Adults de Maó denuncia la falta d’espai per dur a terme tota la seva oferta formativa a la seu del carrer Sant Joan, que ha quedat obsoleta.

Ara Maó no ha dubtat mai de la necessitat de donar resposta a la reivindicació d’unes instal·lacions dignes, totalment justa, i ha treballat de valent fins a aconseguir que el centre educatiu es pugui traslladar als antics quarters de Santiago.

El projecte, pressupostat en prop de 3 milions d’euros, va ser presentat ahir i contempla la reforma integral de l’interior de l’edifici per ús exclusivament docent, a més de la rehabilitació dels espais exteriors per a convertir-los en un espai verd obert al públic.

El nou centre d’adults disposarà de 15 aules, una aula polivalent, una aula d’informàtica, una biblioteca i un taller de cuina-cafeteria. A més dels serveis comuns també es construeix una zona d’administració que comptarà amb sis despatxos i una sala de professors.

“Seguirem fent feina cada dia, sense pausa, per dotar Maó amb els serveis que són necessaris”, ha dit la batlessa i candidata d’Ara Maó a l’Ajuntament, Conxa Juanola.

Com ja va explicar durant l’assemblea de ratificació, Juanola afegeix que “aquests quatre anys seran recordats com els del mandat de les grans infraestructures”

Ara Maó segueix posant fil a l’agulla per acomplir al seu programa electoral, que establia com a prioritat la recuperació dels edificis en desús que actuen com una taca de petroli que, poca a poc, afecta l’espai que l’envolta.

“Volem una ciutat per tothom, orgullosa del seu passat arquitectònic i còmoda per a la població”, conclou la candidata de l’agrupació d’electors.

Si voleu tenir més informació sobre el projecte, us deixam aquí la nota de l’Ajuntament: http://www.ajmao.org/Contingut.aspx?IdPub=17021

No Comments

Post A Comment