La recuperació dels edificis: dels dits als fets

La recuperació dels edificis: dels dits als fets

En el darrer Ple de l’Ajuntament es va aprovar la modificació d’usos del Pla General i la incorporació d’usos sociosanitaris per tal de poder albergar, en una part dels antics quarters de Santiago, una futura Residència de Gent Gran que doni sortida a la demanda actual de persones dependents que estan a l’espera d’una plaça pública. Aquest ús s’afegeix als usos educatius prevists per a la part dels antics quarters que ja s’estan rehabilitant per acollir l’escola d’adults.

A la vegada, la recuperació de l’antic edifici de Mare de Déu del Toro en un centre sociosanitari i serveis d’Ibsalut segueix el seu camí i s’espera que es puguin iniciar les obres de coberta i consolidació de façana en un futur proper.

Per altra banda, la recuperació de l’edifici de la Sala Augusta és també objecte continuat de les prioritats del govern municipal per albergar el futur Conservatori. En aquests moments s’està consensuant l’avantprojecte amb el claustre del Conservatori per tal d’assegurar que aquest satisfà totes les demandes.

Tot, sempre, amb continu diàleg amb les Conselleries d’Educació, Salut i Benestar Social, òrgans competents. Els compromisos entre administracions locals, insulars i balears es fan treballant junts i essent ferms davant les necessitats de la població.

En definitiva, aquesta era i continua essent la prioritat de l’Ajuntament, tal i com dibuixàvem el nostre futur model de ciutat: una ciutat per a tothom, orgullosa del seu passat arquitectònic i projectat cap al futur, una ciutat compacta i assequible per a la població, on els edificis i espais en desús es recuperin per tal de donar compliment a les necessitats de la població.

No Comments

Post A Comment