L’Ajuntament inverteix 40.000 euros en la millora del local de l’Associació de Veïns de Sant Climent

L'Ajuntament inverteix 40.000 euros en la millora del local de l'Associació de Veïns de Sant Climent i les seves dependències annexes

L’Ajuntament inverteix 40.000 euros en la millora del local de l’Associació de Veïns de Sant Climent

L’Ajuntament de Maó ha invertit una partida de 40.000 euros en la millora i adequació del local de l’Associació de Veïns de Sant Climent i de les seves dependències annexes, on s’ubica el consultori mèdic, el local per a persones majors, l’oficina de l’Ajuntament i altres locals.

Concretament, aquesta obra ha consistit en l’execució de feines de manteniment de l’emblanquinat, manteniment de portes i finestres, així com reparacions estructurals per filtracions, que havien provocat entrades d’aigua en alguns espais.

Reunió per planificar futures inversions

La setmana passada la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Sant Climent, Conxa Juanola, i el regidor de Zones Verdes, Camins i Mobilitat, Manuel Lora, van participar en una reunió amb l’Associació de Veïns de Sant Climent, durant la qual es van repassar les principals necessitats del poble. L’objectiu d’aquesta reunió va ser, també, el de planificar futures inversions del consistori a Sant Climent.

En aquest sentit, Conxa Juanola va explicar que s’està plantejant dignificar la zona esportiva, millorant un espai que no s’està emprant. També estan a punt de començar les obres d’ampliació de l’aparcament i es continua fent feina, juntament amb el Consell, en el projecte de construcció d’una rotonda a l’entrada del poble, que es podria posar en marxa enguany i que servirà per pacificar el trànsit i augmentar la seguretat viària.

Juanola també va explicar que durant la reunió es van analitzar les millores que necessita el local de la gent gran i es van tractar altres temes del dia a dia del poble. La primera tinenta d’Alcaldia també va voler agrair la bona feina que fa l’Associació de Veïns, amb la qual hi ha una comunicació molt fluida.

Tags:
No Comments

Post A Comment