L’aventura de la democràcia

L’aventura de la democràcia

És l’hora de posar-nos en marxa per a la maquinària electoral. Durant uns mesos no hem aturat per fer del moviment d’Ara Maó una força verdaderament democràtica, rompedora dels vells esquemes del partidisme, i hem realitzat fites que no havien succeït mai a la nostra ciutat, com són les primàries perquè tot el poble elegesqui els nostres representants a les eleccions del mes de maig (amb una gran participació, de més de 300 persones). Ara, ve una prova de foc: la recollida dels avals.

Ara Maó no és un partit polític ni una coalició electoral: és una agrupació d’electors, és a dir, un conjunt de persones, de diferent procedència o sensibilitat, amb l’objectiu comú de creure en una nova manera de fer política, basada les premisses de l’esquerra social, l’ecologisme i el menorquinisme, que manifestam el nostre dret a presentar-nos a les eleccions municipals. I per poder fer efectiu aquest dret necessitam l’aval de 500 persones que donin suport perquè l’agrupació s’hi pugui presentar. Sense aquestes signatures no ens serà possible. Per açò demanam a totes les persones que creuen en la democràcia, i que consideren que tothom té dret a participar d’unes eleccions, facin una passa per avalar aquest projecte. Aquests avals no comprometen el vot, només fan possible que un grup de ciutadans es puguin presentar a les eleccions. Així de simple.

Ja vam començar una campanya de recollida de 500 avals, en què molta gent ja ens va donar suport i va deixar les seves dades perquè després ens hi poséssim en contacte. Ara és l’hora de fer físicament la signatura, juntament amb la fotocòpia del carnet, cosa que ens exigeix la llei perquè siguin efectives aquestes firmes. La recollida es farà els propers dies 1, 2, 4, 6 i 7 d’abril al nostre local, al carrer Sant Fernando, 15, entre les 11 i les 14h i entre les 17 i les 20h. Esperam molta gent i animam que així sigui. Hem de tenir en compte que tota la feina que hem fet per constituir-nos com a grup i celebrar aquesta festa de participació democràtica que han estat les primàries, les assemblees i tots els actes d’implicació real en la nostra ciutat, de poc serviran si no podem presentar aquests 500 avals.

Fes-ho possible.

No Comments

Post A Comment