Les tres agrupacions d’electors de Llevant es reuneixen per compartir experiències i analitzar els tres anys i mig de legislatura

Les tres agrupacions d’electors de Llevant es reuneixen per compartir experiències i analitzar els tres anys i mig de legislatura

Ara Maó ha impulsat una trobada amb les agrupacions d’electors Som Es Castell i Volem Sant Lluís amb l’objectiu de compartir experiències i analitzar i valorar els tres anys i mig de legislatura, tant des del punt de vist d’aquells grups que han tingut opció de govern com dels que han estat a l’oposició.

Una de les principals conclusions de la reunió va ser la de refermar la fórmula de les agrupacions d’electors com una eina perfectament vàlida, encertada i vigent, que representa una confluència de persones amb diferents sensibilitats, amb una visió progressista, que s’aglutinen entorn d’un projecte que té com a únic interès millorar les ciutats i la vida dels ciutadans.

De fet, a les eleccions municipals de 2015, les tres agrupacions d’electors de Llevant van aglutinar el 27 per cent del total de vots. Aquest fet fa que s’encari el futur amb optimisme.

“Fem una valoració molt positiva del format de les agrupacions d’electors, que segueix sent una fórmula molt vàlida, una opció diferent de la dels partits tradicionals”, ha dit la candidata d’Ara Maó a les eleccions de maig de 2019.

La trobada, en la que van participar al voltant de 20 persones d’Ara Maó, Som Es Castell i Volem Sant Lluís, va servir també per plantejar la possibilitat de sumar esforços a l’hora d’elaborar els programes electorals per 2019 dels tres municipis, posant en comú les qüestions concretes que preocupen a tots els pobles, així com per coordinar actes conjunts durant la campanya electoral.

Les tres agrupacions d’electors de Llevant van acordar celebrar trobades periòdiques per continuar amb la feina conjunta iniciada amb aquesta reunió i mantenir un contacte necessari i profitós, per tal d’enfocar les properes eleccions amb l’esperit de servei i sense directrius exteriors que puguin jugar en contra dels interessos locals de Menorca.

Ara Maó, Volem Sant Lluís, Som es Castell

No Comments

Post A Comment