Llum verda al nou carril bici de la Via Ronda

S'aprova el carril bici de la Via Ronda

Llum verda al nou carril bici de la Via Ronda

Des de la Regidoria de Mobilitat seguim fent feina per aplicar les directrius recollides en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que vam impulsar i redactar des de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Maó durant el passat mandat.

Aquest pla és clau per avançar cap al model de ciutat sostenible que volem, ja que la mobilitat hi juga un paper fonamental.

En aquest sentit, aquesta setmana hem fet una passa endavant molt important, amb l’aprovació per part de la Junta de Govern, el passat dilluns, del projecte per a la construcció d’un carril bici en el tram municipal de la Via Ronda.

El regidor de Mobilitat, Manolo Lora, ha assenyalat que “una de les nostres prioritats és ampliar i millorar la xarxa de carrils bici de Maó i la seva connectivitat, per tal de complir els objectius marcats en el PMUS”.

Lora també ha explicat que aquest carril bici comprendrà el tram que va des de la rotonda d’Abu Umar fins a la rotonda de l’avinguda Josep Anselm Claver, i connectarà amb el carril bici existent a la carretera des Castell. La infraestructura s’ubicarà a la vorera sud de la Via Ronda, en la qual no hi ha habitatges i ocuparà la part més exterior de la vorera.

L’actuació compta amb un pressupost de 392.000 euros i es podrà licitar una vegada superat el període d’exposició pública.

Per la seva banda, el Consell ja està avançant en el projecte de carril bici en el tram que va des de l’avinguda Josep Anselm Claver fins a la rotonda de La Salle.

No Comments

Post A Comment