Maó avança cap a l’eliminació dels plàstics d’un sol ús

L’Ajuntament de Maó signa un conveni amb el GOB per reduir l’ús de plàstics d’un sol ús

Maó avança cap a l’eliminació dels plàstics d’un sol ús

El divendres passat, l’Ajuntament de Maó i el GOB van signar un conveni marc per avançar cap a l’eliminació dels plàstics d’un sol ús en l’àmbit municipal.

El conveni s’ha impulsat des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Conxa Juanola, i representa una passa més cap a un consistori i una ciutat més sostenibles. Amb la signatura de l’acord, l’Ajuntament es compromet a fer feina per eliminar els plàstics d’un sol ús a les dependències municipals, i també en totes aquelles activitats que s’organitzin des de les diferents àrees de l’Ajuntament.

Conxa Juanola ha assenyalat que el conveni “vol contribuir a resoldre aquesta problemàtica global, i també ha de servir perquè l’Ajuntament doni exemple com a institució i demostri que és possible avançar cap a una societat que redueixi al mínim la generació d’aquest tipus de residus tan perjudicials per al medi ambient”.

Juanola també ha explicat que ara el conveni signat amb l’entitat ecologista es traslladarà a totes les àrees de l’Ajuntament per tal que actuïn en conseqüència a partir d’ara.

Entre altres mesures, el consistori es compromet a emprar plats, gots i coberts respectuosos amb el medi ambient, tant als actes i celebracions com en el dia a dia de l’activitat consistorial, i es treballarà per estendre aquest canvi a tots els serveis lligats a l’organització municipal.

Podeu llegir la nota de premsa de l’Ajuntament fent clic aquí.

No Comments

Post A Comment