Celebram el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Tallers, teatre i cinema per commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Celebram el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Des de la Regidoria d’Educació, Joventut i Política Lingüística, hem presentat els actes de celebració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores i del Dia Internacional dels Drets de la Infància.

Es tracta d’una oferta d’activitats que es desenvoluparà durant els mesos de novembre i desembre.

El tinent d’Alcaldia d’Educació, Joventut i Normalització Lingüística, Antoni Carrillos, ha recordat que el compromís de Maó com a ciutat educadora implica a totes les franges d’edat, per la qual cosa s’han organitzat activitats per a tots els públics, des d’infants fins als més grans.

Carrillos també ha assenyalat que “ser ciutat educadora vol dir que l’educació no només es fa des dels espais educatius, com són escoles o els instituts, sinó que l’educació s’ha de desenvolupar des de qualsevol racó de la ciutat, amb actes com els que hem organitzat des de l’Ajuntament”.

La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats

El 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, enguany sota el lema ‘La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats’.

Les activitats que es duran a terme les setmanes vinents  inclouen tallers per a persones joves, teatre i cinema per a infants i famílies, així com una conferència sobre l’envelliment saludable.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets de la Infància, també està prevista una jornada d’activitats per a famílies i infants, el diumenge dia 20, al parc des Freginal.

Des de Maó, com a Ciutat Educadora des de l’any 2009, continuam apostant per una educació que transcendeix els murs de l’escola per impregnar tota la ciutat. Les ciutats educadores repensen la ciutat com un ecosistema educatiu inclusiu, dinàmic i en diàleg permanent amb la ciutadania.

CONSULTA EL CARTELL AMB TOTA LA PROGRAMACIÓ

No Comments

Post A Comment