Un any més, Maó diu prou a la violència masclista!

Un any més, Maó diu prou a la violència masclista!

Un any més, des de la Regidoria d’Igualtat i Participació Ciutadana, en col·laboració amb diverses entitats del municipi, hem organitzat un ampli programa d’activitats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Les activitats programades s’estendran del 22 al 27 de novembre, amb una programació que inclou exposicions, xerrades i un mural participatiu.

Pel que fa l’acte central de la jornada, tindrà lloc el mateix 25 de novembre, amb la penjada de la pancarta commemorativa al balcó de l’Ajuntament, a les 12 hores. A més, es durà a terme una acció simbòlica durant la qual es destaparan senyals de trànsit amb consignes contra la violència masclista, ubicades a diferents llocs del municipi.

Serà durant el capvespre del 25 de novembre quan se celebrarà l’acte institucional, durant el qual es produirà l’encesa de la il·luminació de la façana de l’edifici consistorial amb color lila.

Durant la presentació del programa, la regidora d’Igualtat i Participació Ciutadana, Catalina Ferrer, ha emfasitzat que “volem dir prou a la violència masclista. Ho diem ara que s’atraca el 25-N i ho diem cada dia. Tant de bo no haguéssim de dedicar un dia del calendari a visibilitzar aquesta xacra de la societat. Per açò, us demanam que vingueu, totes i tots, a cridar: no a la violència contra les dones!”.

FEU CLIC AQUÍ PER VEURE EL PROGRMA.

No Comments

Post A Comment