Maó celebra el Dia Mundial de la Bicicleta

L'Ajuntament de Maó celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta el pròxim dissabte 5 de juny a la plaça Conquesta

Maó celebra el Dia Mundial de la Bicicleta

Des de la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Maó hem preparat un programa d’actes per celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta, que tindrà lloc aquest dissabte, 5 de juny.

El regidor de Mobilitat, Manolo Lora, ha explicat que les activitats programades volen posar de manifest la importància de fomentar el desplaçament amb mitjans de transport sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Cap a una mobilitat sostenible

L’ONU reconeix el 3 de juny com el Dia Mundial de la Bicicleta, amb l’objectiu d’impulsar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, a través d’accions per millorar les infraestructures urbanes.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó aposta per un model de ciutat on les persones tenguin un major protagonisme i s’afavoreixi la mobilitat sostenible, amb millors espais per als vianants. Cal recordar que, recentment, bona part de Maó s’ha convertit en Zona 30, una mesura que serveix per atorgar prioritat a vianants i bicicletes dins la ciutat.

Davant d’aquest canvi substancial, també s’instal·laran 70 nous aparcaments per a bicicletes, amb l’objectiu de facilitar l’ús d’aquest mitjà de transport.

Programa del Dia Mundial de la Bicicleta

La Regidoria de Mobilitat ha organitzat les següents activitats per al 5 de juny, que tindran lloc a partir de les 11 hores a la plaça de la Conquesta:

– Circuit roda en família per conèixer la nova zona 30 de Maó. (obligatori dur casc de seguretat)

– Taller de reparació de bicicletes per a infants

– Concurs de decoració i fotografia per a infants de 8 a 12 anys. (Premi d’una bicicleta)

Respecte al darrer punt, es tracta d’un concurs per a fillets i filletes d’entre 8 i 12 anys. Els participants han de decorar la seva bicicleta i enviar una fotografia a la següent adreça electrònica: concursfotografiainfants@ajmao.org.

L’infant guanyador/a del concurs obtindrà una bicicleta Rockrider (model per a 8-12 anys). Es poden consultar les bases legals del concurs al següent enllaç:

Feu clic aquí per consultar les bases del concurs. 

No Comments

Post A Comment