Maó+Flors recupera el pols habitual, després de dos anys de celebrar-se en versió reduïda

Maó+Flors recupera el pols habitual, després de dos anys de celebrar-se en versió reduïda

Avui dematí, l’Ajuntament de Maó ha presentat el programa i el cartell de Maó+Flors, que enguany tornarà a celebrar-se amb total normalitat, amb activitats, exposicions i instal·lacions repartides per una cinquantena de carrers i espais de la ciutat, després de celebrar-se durant dos anys, 2020 i 2021, en versions reduïdes.

Els actes d’aquesta cita tradicional s’estendran del 21 al 29 de maig, i tindrà els dies forts el cap de setmana del dissabte 28 i el diumenge 29. Enguany el fil conductor de l’esdeveniment serà la música, present a la majoria d’actes: concerts, balls itinerants, audicions i decoracions amb motius musicals, etc. A més, Maó+Flors coincidirà amb la iniciativa de l’òpera al carrer, que tindrà lloc el divendres 27 de maig, a les 21.00 h, al carrer de ses Moreres.

Així mateix, una trentena de mostradors decorats participen en el Concurs de Mostradors, l’entrega de premis del qual tindrà lloc el dimecres 25 de maig, a l’Ajuntament.

Pel que fa referència als espais decorats d’aquesta edició, seran un total de 48, d’entre els quals podem mencionar els següents: les estàtues florals del carrer Nou; les dones músiques en la història, que s’ubicaran al carrer de l’Àngel; ‘Na Minerva’, al parc des Freginal; o el mosaic floral format per un miler de ramells, que muntaran alumnes de les escoles i escoletes de Maó, el divendres 27 de maig.

Durant la presentació, Conxa Juanola, regidora de Cultura, ha remarcat que, a part dels espais decorats, hi haurà 42 activitats complementàries relacionades amb la cultura, però també amb l’educació mediambiental i amb la igualtat de gènere.

Entre les activitats del programa organitzades des de les regidories d’Ara Maó, destaquen la xerrada ‘La crisi dels pol·linitzadors. On són les abelles?’ (25 de maig, 19 h, a l’IME), la ruta divulgativa ‘Coneix els arbres i les plantes de Maó’ (26 de maig, 18 h, Ajuntament) o l’activitat ‘Vine a conèixer com funciona una Sínia’, amb els voluntaris de la Sínia des Cuc (29 de maig, 11 h).

Feu clic aquí per descarregar el programa.

No Comments

Post A Comment