Mare de Déu del Toro: les fites que s’assoleixen

Mare de Déu del Toro: les fites que s’assoleixen

Sempre hem assenyalat la importància de l’entesa entre administracions i la capacitat de tenir clares les prioritats per arribar a fites importants per a la societat. És el cas de l’edifici de l’antic hospital Mare de Déu del Toro.

Avui matí s’ha presentat la licitació del projecte per a l’edifici, que consisteix en la rehabilitació de la façana i l’estructura, que s’aplicarà en dues fases: rehabilitació de la façana, coberta i estructura; i reformes interiors. Gairebé 9 milions de pressupost són els que es destinaran per a aquesta inversió. Fa poc més d’un mes posàvem en valor en aquest blog la importància de les planificacions i la tenacitat i serietat a l’hora de dur-se a terme. No deixam de recordar que en el nostre programa electoral érem molt clars en aquest aspecte. I aquesta guia incansable ens ha fet fer-hi feina. Conxa Juanola deia el següent, fa un any: “Anem fent passes per aconseguir que el Govern Balear s’impliqui decididament, hem passat del discurs de no fa falta un sociosanitari a tenir tècnics que estan avaluant l’estat de l’edifici per poder decidir. Jo som optimista en aquest sentit, no serà ni fàcil ni ràpid però ho batallarem amb insistència per fer-ho possible”. Idò bé, al cap d’un any els resultats són palpables.

Seguim sense aturar amb la feina iniciada.

Podeu trobar més informació sobre el projecte en aquesta nota de l’Ajuntament: http://www.ajmao.org/publicacions/verpub.aspx?Id=14052

No Comments

Post A Comment