Millora en la recollida de residus: cap a un nou model

Millora en la recollida de residus: cap a un nou model

L’Ajuntament ha reforçat el servei de neteja i la recollida de fems. Aquesta és una passa ferma per millorar tot el sistema de gestió de residus. L’objectiu: propiciar un canvi profund que dugui a un sistema de recollida porta a porta i fer més eficient el servei de recollida i neteja.

Amb les primeres actuacions, que han entrat en vigor just a principi d’any, es vol evitar que els diumenges matí les zones d’oci, les costes i els parcs propers al port i els carrers més cèntrics de la ciutat presentin un aspecte brut i deixat. Una altra mesura presa per a millorar l’entorn és la de recuperar, durant tot l’hivern, el servei de recollida de fems els dissabtes vespre, degut a l’incivisme d’alguns veïns de treure’ls tot i saber que no es pot fer; és responsabilitat de tots els ciutadans mantenir els carrers aclarits i nets, per aquest motiu, a més, s’ha consolidat la recollida de trastos vells durant cinc dies a la setmana, a demanda dels particulars i de forma totalment gratuïta.

D’aquesta manera, Ara Maó continua treballant per assolir objectius que havia marcat dins el programa del 2015 i que encara són prioritaris.

Totes les actuacions engegades ens encaminen a assolir un futur on els serveis que s’ofereixin siguin complets i eficaços i afavoreixin un entorn on tots hi puguem viure a gust i del qual ens sentim orgullosos.

Per a més informació, podeu anar a la nota de l’ajuntament: http://www.ajmao.org/publicacions/verpub.aspx?Id=16619

No Comments

Post A Comment