Nou recorregut de la línia 15, cap a una mobilitat més eficient al centre de Maó

Nou recorregut de la línia 15, cap a una mobilitat més eficient al centre de Maó

Nou recorregut de la línia 15, cap a una mobilitat més eficient al centre de Maó

Fa unes setmanes, Manolo Lora, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Maó, i Damià Moll, director insular de Transports, es van reunir amb el gerent i amb el cap de trànsit de l’empresa Transportes Torres, per consensuar una sèrie de canvis en el recorregut de la línia 15 de l’autobús públic, amb l’objectiu d’avançar cap a una mobilitat més eficient i sostenible al centre de la ciutat.

Aquests canvis es faran efectius a partir del proper dilluns, 15 de juny, i s’emmarquen en el Pla d’Acció de Mobilitat Sostenible (PMUS), que es va redactar durant el passat mandat, i en la feina que s’està fent des de la Regidoria de Mobilitat per pacificar el trànsit als barris de Tanques del Carme i Fort de l’Eau, un dels compromisos que Ara Maó va adoptar durant la darrera campanya electoral.

Noves parades

El nou recorregut de la L15 incorporarà les següents aturades al seu itinerari habitual: plaça Sant Roc, carrer de Barcelona i avinguda del Port de Maó. Amb la incorporació d’aquestes noves parades es pretén donar un caire més social a aquest servei de bus, ja que existeix una important demanda de persones usuàries que necessiten desplaçar-se a les consultes de l’annex de l’antic hospital Verge del Toro.

D’aquesta manera, aquest servei permetrà que els desplaçaments es puguin fer de manera autònoma per part dels pacients, alhora que afavoriran no haver d’utilitzar vehicle privat en una zona habitualment molt congestionada. A més, la parada de l’avinguda Port de Maó permetrà accedir al port a través de les escales o l’ascensor habilitat als seus voltants.

Està previst també oferir quatre expedicions diàries amb recorregut pel port per així oferir la possibilitat d’accedir a la rada amb transport públic tal com s’havia anat fent fins ara.

Tags:
No Comments

Post A Comment