Nova fita en la recuperació de l’antic Hospital Verge del Toro

Finalitza la primera fase de les obres de reconversió de l'antic hospital Verge del Toro

Nova fita en la recuperació de l’antic Hospital Verge del Toro

Ahir es va presentar el resultat de la primera fase de les obres de consolidació i reforma de l’antic hospital Verge del Toro, que han permès la recuperació de les façanes i de l’estructura principal.

Això significa una nova fita en el camí cap a convertir l’emblemàtic edifici en un nou centre sociosanitari al servei de la societat maonesa i menorquina. Una conquesta social que és fruit de la feina feta des de l’any 2015, durant la batlia de na Conxa Juanola.

Un camí llarg i difícil

Cal recordar que Maó va estar a punt de perdre aquest edifici, quan el PP va intentar retornar-lo a la Tresoreria de l’Estat, però l’arribada d’Ara Maó al govern municipal i la insistència en la necessitat de reconvertir-lo en un centre sociosanitari, una necessitat que no tothom compartia, ha estat cabdal per tirar endavant un projecte que cada vegada és més a prop de veure la llum.

No ha estat un camí fàcil, però esteim satisfets de poder avançar en el model que sempre hem defensat des d’Ara Maó, com és el de la recuperació dels barris i dels edificis en desús per a usos públics. Seguim!

No Comments

Post A Comment