Nova reunió de treball amb Més per Menorca

Reunió de coordinació amb Més per Menorca

Nova reunió de treball amb Més per Menorca

En el marc de les reunions que duem a terme de manera periòdica amb els representants de les diferents formacions que donen suport a Ara Maó, amb l’objectiu de crear un espai de diàleg i d’intercanvi d’idees i d’informació, ahir ens vam reunir mitjançant videoconferència amb Més per Menorca.

La reunió va servir per traslladar als companys de Més, amb representació al Parlament de les Illes Balears, la necessitat que les inversions iniciades a Maó durant l’anterior mandat pel que fa a grans equipaments -Escola d’Adults, Verge del Toro, reforma de la Sala Augusta per al nou conservatori i nova residència geriàtrica- tinguin continuïtat en els propers pressupostos del Govern, tot i la complicada situació actual.

Durant la reunió també es van tractar aspectes del nou PTI especialment sensibles per al nostre municipi, com el lloguer turístic, les àrees de transició o el tractament del sòl rústic.

Per a la propera reunió, es va acordar debatre sobre temes de caràcter polític, estratègic i organitzatiu, per tal de començar a pensar en les eleccions vinents i en possibles accions conjuntes. És per això, que des d’Ara Maó convidam als partits que estalonen l’agrupació d’electors a participar en l’assemblea que celebrarem el dia 12 de desembre.

Per part de Més per Menorca, van assistir a la reunió: Damià Moll, director insular de Transports i coordinador general de Més; Eduard Riudavets, secretari d’organització de Més; Josep Juaneda, director insular d’Educació, Joventut i Esports; Patricia Font, diputada de Més al Parlament; Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports; i Joan Lluís Torres, membre de la Comisió Tècnica i Assessora en Matèria d’Urbanisme i Ordenació del Territori i de la Comissió Tècnica Assessora en Matèria de Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca.

No Comments

Post A Comment