L’òpera torna a sortir al carrer amb ‘Il trovatore’

L’òpera torna a sortir al carrer amb ‘Il trovatore’

Després de dos anys de pausa obligada per la pandèmia, torna la iniciativa ‘Òpera al carrer’, que permetrà seguir en directe l’obra Il trovatore, de Giuseppe Verdi.

L’edició d’aquest any tindrà lloc el proper 27 de maig, a les 21.00 hores, al carrer de ses Moreres.

L’esdeveniment es farà en el marc de l’inici de la temporada d’òpera, organitzada per Amics de s’Òpera de Maó, coincidint amb la primera de les dues representacions que es faran d’Il trovatore al Teatre Principal de Maó.

L’elenc d’artistes estarà encapçalat per Arturo Chacón Ruíz, en el paper de Manrico, i per Roberta Mantegna, com Leonora, sota la direcció musical de Giuseppe Finzi.

Conxa Juanola, primera tinenta d’Alcaldia i vicepresidenta de la Fundació Teatre Principal, va posar en valor la recuperació d’aquesta activitat, que permet retornar el pols a tota l’activitat cultural del municipi. També va posar èmfasi en l’oportunitat que suposa que més gent pugui optar a gaudir de l’òpera, amb una gran pantalla, com si l’estigués vivint en directe.

Retransmissió

L’òpera de Giuseppe Verdi es retransmetrà en directe des de la sala del Principal i es podrà veure a través d’una pantalla d’alta qualitat, de 5,3 x 3,2 metres, que s’instal·larà al carrer de ses Moreres.

En total, s’habilitaran 442 localitats: 13 cadires per cada una de les 34 fileres. Les invitacions gratuïtes es podran recollir a partir del dimarts 17 de maig, d’11.30 a 13.30 hores, a la taquilla del Teatre Principal de Maó.

L’acte és possible gràcies a les col·laboracions de l’Ajuntament de Maó, la Fundació Foment de Turisme, la Fundació del Teatre Principal de Maó i Amics de s’Òpera de Maó.

Aquesta activitat se celebra, de forma ininterrompuda, des de l’any 2014, any en què es va representar La traviata. L’única excepció va ser els anys 2020 i 2021, a causa de la pandèmia.

 

No Comments

Post A Comment