Organitzam les primeres ‘Jornades interculturals amb ulls de dona’

L'Ajuntament dóna visibilitat a les dones refugiades palestines amb les "I Jornades Interculturals amb ulls de dona"

Organitzam les primeres ‘Jornades interculturals amb ulls de dona’

Des de la Regidoria d’Atenció Comunitària, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Maó hem organitzat les primeres Jornades interculturals amb ulls de dona, que es duran a terme entre els dies 13 i 15 de maig, en col·laboració amb el Fons Menorquí de Cooperació.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a les dones refugiades de Palestina.

Durant la presentació, la regidora Catalina Ferrer ha explicat que la iniciativa neix arran d’una proposta de la delegació a Balears de l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina al Pròxim Orient (UNRWA), i té l’objectiu de dur a terme a Menorca una acció de sensibilització sobre la causa palestina.

A partir d’aquesta proposta, des de l’Ajuntament hem completat el programa d’aquestes jornades amb altres activitats.

Jornades interculturals amb ulls de dona

13 de maig
De 20 a 22.30 h
Pati del Claustre del Carme

Projecció del documental La terra parla àrab, cedit per l’ONG Sodepau de Barcelona, que serà presentat i dinamitzat pel seu president, Aritz García.

14 de maig
De 18.30 a 20.30 h
Pati del Claustre del Carme

Seminari de la representant de la UNRWA Balears, i ponència d’una dona palestina sobre la seva experiència vital com a refugiada.

15 de maig
D’11 a 13 h
Pati del Claustre del Carme

Conferència Gènere, nacionalisme i patriarcat: dones palestines i kurdes, de la politòloga Nazanin Armanian. Simultàniament, pintura en directe inspirada en la dona palestina per part de 6 dones artistes residents a Menorca.

No Comments

Post A Comment