Per una llei que garanteixi els drets de les persones trans

Ara Maó per una llei trans

Per una llei que garanteixi els drets de les persones trans

El darrer Ple de l’Ajuntament de Maó, va aprovar una declaració institucional de tots els grups municipals amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la despatologització Trans.

La declaració referma la defensa dels drets i llibertats de les persones trans i la seva despatologització, i rebutja qualsevol mena de discriminació, violència o odi contra aquest col·lectiu.

Des d’Ara Maó, ens sentim molt orgulloses i orgullosos de prendre la iniciativa duent a ple una declaració institucional per a la despatologització de les persones trans. Però des de la nostra agrupació d’electors, anam molt més enllà. De vegades, se sol dir que la societat civil va molt més avançada que la classe política, i això ho demostren col·lectius i associacions com Federación Plataforma Trans, Amnistia Internacional, Ben Amics, Balears Diversa o la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals.

Totes aquestes associacions lluiten pels drets humans i pel dret d’autodeterminació de les persones trans. Per aquest motiu i perquè l’autodeterminació de gènere de les persones trans és un dret, instam al govern central a elaborar una llei trans que defensi els drets i la visibilització d’aquest col·lectiu.

Tags:
No Comments

Post A Comment