Ple d’octubre: de les polèmiques als acords

Ple d’octubre: de les polèmiques als acords

El passat dia 26 d’octubre va tenir lloc el ple a l’Ajuntament, després d’algun debat aspre amb l’oposició. Tanmateix, la feina ha de seguir essent positiva, construint, amb passa ferma, el futur.

Així es van aprovar passes importants com les següents:

  • Modificació del conveni amb Autoritat Portuària de Balears per al nou projecte de connexió port-ciutat i inclusió de consolidació del penyal. L’ascensor serà una realitat que ja ha comptat amb l’aportació de la ciutadania. També s’aprova una moció de l’oposició en favor d’una millora del procés del projecte de l’ascensor.
  • Nou conveni amb el Consell que implica 10.000 € més per al manteniment de la xarxa de camins rurals.
  • Nou conveni amb l’Escola d’Adults, amb increment pressupostari, que implica més coordinació, més hores i millor oferta formativa. Es visualitza la importància en matèria d’educació per part d’aquest govern, cosa que manifesta, també, l’oposició. Així mateix, s’anuncia que dins el primer trimestre de 2018 es realitza el projecte de la tercera fase de les obres de Santiago per a l’Escola d’Adults.
  • L’equip de govern es compromet a una partida per millorar la gestió i la coordinació del banc d’aliments. Es fa aprofitant una moció presentada per l’oposició per donar una subvenció nominativa només a una de les 7 entitats que fan de distribuïdora, i en el ple s’incorpora una esmena perquè la partida sigui per a tot el servei. Es posa en valor la prioritat política del servei de benestar social.
No Comments

Post A Comment