Poesia, música i vi: fet per dones

Poesia, música i vi: fet per dones

Amb motiu de la celebració la passada setmana del Dia Internacional de la Dona, dissabte 16 organitzam un acte de maridatge entre poesia, música i vi, tot fet per dones. Tindrà lloc a les 12.30 hores al Bar A Vins, situat a la Plaça Conquesta.

La trobada començarà amb la interpretació d’una peça de guitarra a càrrec d’Annabel Villalonga, per continuar després amb la lectura de poemes recitats per Maria Camps i Laura Cubas. Les poetes que han seleccionat són de l’àmbit dels països catalans i moltes de Menorca. I les temàtiques dels poemes seran diferents, alguns seriosos, d’altres irònics. Al llarg del recital hi haurà acompanyament musical i també es presentaran dos vins elaborats per dones, un de Mallorca (M. Mora) i un altre del Priorat (M. Pallejà). La sommelier i promotora de l’Associació Balear de Sommeliers a Menorca, Sara Sanchís, del Bar A Vins, serà l’encarregada de presentar-los i els assistents podran fer un petit tast gratuït.

A través d’aquesta iniciativa, l’agrupació d’electors vol donar protagonisme a les dones i unir-se així a les reivindicacions feministes per una igualtat efectiva entre homes i dones, que ens han de fer replantejar la relació entre els dos sexes i avançar per donar visibilitat a les dones en tots els àmbits de la societat.

No Comments

Post A Comment