Posam en marxa la maquinària de la segona ronda de primàries obertes

Posam en marxa la maquinària de la segona ronda de primàries obertes

Després de la ratificació de la candidatura de Conxa Juanola com a cap de llista d’Ara Maó per tornar a optar a l’alcaldia en les eleccions del proper mes de maig, posam en marxa de nou la maquinària de les primàries obertes que permetran escollir ara quines persones conformaran la resta de la llista.

Dia 21 de febrer s’obre el termini per a la presentació de candidats, que es perllongarà fins els proper 7 de març. Totes aquelles persones que vulguin acompanyar Conxa Juanola per dur endavant el projecte d’Ara Maó han d’omplir un full d’inscripció que podran trobar a la pàgina web de l’agrupació d’electors  o a la seu (carrer Infanta, 42) i entregar-lo juntament amb l’aval de dues persones adherides a Ara Maó.

Així mateix, demà també s’inicia el termini per apuntar-se al cens, tot i que aquells que ja ho van fer per votar al cap de llista no hauran de tornar-se a inscriure i podran participar en la votació de la resta de la llista que tindrà lloc el 23 de març.

Ara Maó estarà present al Carrer de Ses Moreres durant aquest mes de març, on instal·larà una taula informativa durant el matí per convidar tots els maonesos a participar en les eleccions primàries.

Els interessats a participar en les votacions podran inscriure’s al cens en la taula informativa. També serà possible fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça primaries2019@gmail.com, a través del telèfon 971 94 53 72 o visitant el local per omplir la butlleta.

Els únics requisits per votar, a més d’apuntar-se a cens, són estar empadronant a Maó, ser major de 16 anys i compartir els principis i valors que defensa Ara Maó.

Ara Maó és l’única formació que duu a terme un procés de primàries obert a tots els ciutadans de Maó.

No Comments

Post A Comment