Posam en marxa la segona edició del Taller en línia de creació audiovisual

L'Ajuntament de Maó torna a realitzar el taller en línia de Creació Audiovisual

Posam en marxa la segona edició del Taller en línia de creació audiovisual

Després de l’èxit de la primera edició, des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Maó posam en marxa una nova edició del Taller en línia de creació audiovisual, en el marc del programa Enganxa’t a l’art.

El tinent d’Alcaldia d’Educació i Joventut, Antoni Carrillos, ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa gratuïta continuam impulsant projectes educatius adreçats als joves, garantint l’accés a la cultura i estimulant l’educació artística i la creativitat”.

Taller en línia de Creació Audiovisual

Aquest taller, pretén oferir un acompanyament a totes aquelles persones creadores joves que vulguin aprendre a realitzar un curtmetratge, de la mà de Macià Florit i amb la col·laboració del Festival de Cinema de Menorca.

El taller és gratuït i les sessions seran transmeses en línia. Tindrà caràcter mensual i una durada de febrer a juny del 2022. Podeu consultar aquí el programa del curs.

Si voleu més informació sobre aquesta iniciativa, o us hi voleu inscriure, podeu remetre un correu a l’adreça info@festivalmenorca.com.

De cara al proper mes de gener, està prevista la projecció dels curtmetratges realitzats per les persones joves que van participar en l’edició de l’any passat.

Dret a la cultura

L’Ajuntament de Maó té la voluntat de seguir canalitzant en iniciatives a l’abast de la ciutadania tots aquells principis que han convertit Maó en Ciutat Educadora. I, en aquest cas concret, vol continuar assolint el principi núm. 4, referit al DRET A LA CULTURA: “La ciutat estimularà l’educació artística, la creativitat i la innovació, fomentant i donant suport a iniciatives culturals , tant d’avanguarda com de cultura popular, com a mitjà de desenvolupament personal, social, cultural i econòmic.”

No Comments

Post A Comment