Presentació de la candidatura encapçalada per Jordi Tutzó a les primàries per al 2023

Candidatura Jordi Tutzó primàres Ara Maó 2023

Presentació de la candidatura encapçalada per Jordi Tutzó a les primàries per al 2023

Aquest dissabte, 22 d’octubre, Ara Maó durà a terme les eleccions primàries obertes a tota la ciutadania per triar el cap de llista que anirà a les eleccions municipals del 2023.

Les persones que hi participin també podran triar l’ordre de l’equip que l’acompanyarà, del nombre 2 al 4.

L’única candidatura que s’ha presentat a les primàries està encapçalada per Jordi Tutzó, i l’acompanyen les següents tres persones (segons ordre de signatura):

– Cristina Fernández Coll
– Antoni Carrillos Cantó
– Catalina Ferrer Florit

A continuació, ells mateixos expliquen les seves motivacions:

Jordi Tutzó Sans

Després d’un llarg període de reflexió, he decidit donar una passa endavant i tornar a la vida política pública, presentant la meva candidatura a les primàries per encapçalar la llista electoral d’Ara Maó a les properes eleccions municipals.

Em present perquè tota la ciutadania, que està convidada a participar en el procés obert de primàries, pugui decidir si som la persona idònia per a continuar amb la feina que duu fent la nostra agrupació ciutadana des de fa més de 8 anys, liderant des de la franja ideològica de l’esquerra, les polítiques dutes a terme al nostre ajuntament de Maó.

Val a dir que continuem sent l’única opció política al nostre municipi que obre les primàries a tota la ciutadania, a tota, fet que ens diferencia, ens defineix i del que ens sentim molt orgullosos. De la mateixa manera, destacar també la transversalitat i el divers origen de la gent que forma part de l’agrupació ciutadana Ara Maó, que ha aconseguit sumar persones individuals amb una ampla visió d’esquerres, progressista i menorquinista, com també aglutinar al seu voltant el suport de les formacions polítiques d’aquest espectre ideològic al nostre municipi.

Tanmateix, és important saber que no faig aquesta passa sol: en aquesta candidatura que avui presentem, he demanat que m’acompanyin n’Antoni Carrillos, na Catalina Ferrer i na Cristina Fernández, els quals han acceptat, aportant cadascú de noltrus la diversitat, l’entusiasme, el compromís i l’experiència en gestió de polítiques públiques a n’aquesta candidatura que, no és casual, formarà un equip sòlid que vol mantenir i reforçar precisament açò: l’esperit d’equip, d’agrupació ciutadana, de grup, d’unió solidària de molts i moltes persones compromeses a lluitar pel bé comú.

Açò no és més que el començament: ara presentem aquest petit equip que pretén encapçalar un equip molt més nombrós, quan es confeccioni la totalitat de la llista electoral per a les eleccions municipals, i que tots junts volem donar veu i vot a tots els ciutadans que creguin en el nostre projecte, el projecte d’Ara Maó, que defensa que les decisions a Maó s’han de prendre des de Maó, sense pressions ni directrius externes, respectant la nostra particular manera de ser i la idiosincràsia del nostre municipi i la seva gent.

I per açò som aquí, per posar rostre a ARA MAÓ, l’agrupació política que sempre podrem trobar JUST A L’ESQUERRA. “JUST” de proximitat, d’estar a tocar, al costat de la ciutadania. “JUST” de justícia: de justícia social, de justícia ecològica, de lluita per una societat més justa i solidària, de deixar als nostres fills i filles un món més just i en pau amb el medi ambient.

ARA MAÓ, JUST A L’ESQUERRA.

Cristina Fernández Coll

Som na Cristina Fernández i vull acompanyar en Jordi Tutzó en aquesta passa important per a treballar per un Maó on maonesos i maoneses puguin viure com volen viure, gaudir dels seus carrers, les seves tradicions i un teixit social amable i cohesionat.

La meva feina actual és la de directora tècnica de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca. M’agrada treballar per i amb la gent, i crec que puc aportar la meva experiència, capacitat i il·lusió al projecte d’Ara Maó.

Antoni Carrillos Cantó

Actualment soc regidor d’Educació, Joventut i Política Lingüística de l’Ajuntament de Maó.

Com a republicà i d’esquerres, soc un defensor dels serveis públics, de la igualtat social i de gènere, d’una cultura a l’abast de tothom i de la nostra llengua: el català.

Com que crec que l’equip que encapçala en Jordi Tutzó representa molt bé la continuïtat dels valors que ens han guiat al llarg d’aquests vuit anys de govern, he decidit tornar-me a presentar per continuar reforçant el nostre projecte, que té com objecte que la ciutat canviï sempre cap a millor.

Catalina Ferrer Florit

Em present com a persona d’esquerres, fidel a les meves conviccions. Actualment, som regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació de l’Ajuntament de Maó.

Aquests dos anys de feina al consistori m’han donat més coratge i ganes de continuar lluitant amb aquest grup per transformar la nostra realitat, des del respecte i l’estima per la nostra terra.

Em compromet a treballar per fer front al canvi climàtic i per avançar cap a una illa més inclusiva i transversal. Per una illa per a tots i totes!

Per tot açò, em torn a presentar a les llistes, amb orgull, satisfacció i moltes ganes de fer feina.

I, sobretot, em present perquè m’estim Maó!

PER SABER COM PODEU VOTAR A LES PRIMÀRIES FEU CLIC AQUÍ.

Tags:
No Comments

Post A Comment