Presentam prop de 40 activitats culturals en el marc del programa ‘Obrim l’hivern’

Ruta de Maite Salord per Maó - El país de l'altra riba

Presentam prop de 40 activitats culturals en el marc del programa ‘Obrim l’hivern’

Avui hem presentat el programa d’activitats ‘Obrim l’hivern’, que hem preparat des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Maó.

El programa inclou 37 propostes culturals, que se celebraran durant els mesos de febrer i març. Algunes d’aquestes activitats són organitzades directament per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i altres per entitats externes i compten amb el suport i la col·laboració del consistori.

La programació l’ha presentat la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Cultura, Conxa Juanola, a a Ca n’Oliver, un dels espais municipals que acollirà aquestes activitats culturals.

Programació diversa

Pel que fa a les activitats que formen aquesta programació, són molt diverses i inclouen des d’exposicions a les sales  municipals de Sant Antoni, Ca n’Oliver i Claustre del Carme, fins a concerts de petit i mitjà format, passant per tallers de pintura, projeccions de cinema, obres de teatre, visites guiades o les tradicionals sortides de s’Àvia Corema.

Entre les activitats del programa, cal destacar la presència del reconegut fotògraf Joan Fontcuberta, que mostrarà la seva proposta expositiva ‘Monstres’ , a partir del 12 de febrer a Ca n’Oliver.

També cal subratllar la lectura de poemes comentada que farà el reconegut autor Àlex Susanna, el dia 11 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament, sota el títol ‘Sentit de la poesia en els nostres temps’.

Impuls de la cultura

Des de l’Ajuntament de Maó seguim amb la política d’impulsar la cultura al municipi, entenent aquest sector com a cabdal per a la vida social i cultural de Maó, però també com a activitat professional i econòmica de la qual depenen moltes persones.

Per açò, fem feina per continuar oferint una programació cultural de qualitat a la ciutat, amb activitats diverses i estalonant els artistes locals.

Àudio Conxa Juanola

Podeu fer clic aquí per veure el programa complet.

No Comments

Post A Comment