Presentam el programa del Dia Mundial del Medi Ambient

L'Ajuntament de Maó presenta un programa amb més d'una quinzena d'activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

Presentam el programa del Dia Mundial del Medi Ambient

Aquest matí, hem presentat el programa d’activitats de l’Ajuntament de Maó amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora cada 5 de juny.

El programa inclou una quinzena d’activitats, que hem preparat des de les regidories de Medi Ambient i Mobilitat i Jardins, encapçalades per Conxa Juanola i Manolo Lora.

En un moment on la pandèmia de la covid-19 centra la majoria dels esforços de les administracions públiques, el programa vol recalcar la importància de no deixar de banda un dels reptes més importants que tenim com a societat, com és l’emergència climàtica i la cura del medi ambient.

Estima el Medi Ambient, Feim Ciutat

Sota el títol ‘Estima el Medi Ambient, Feim Ciutat’ el programa començarà amb la celebració de Maó + Flors i del dia Mundial de la Bicicleta. La resta d’activitats s’estendran fins al dia 14 de juliol.

La iniciativa compta amb propostes molt diverses, que van des de xerrades, tallers o visites guiades, passant per accions de sembra d’arbres o projeccions de curtmetratges entre molts altres.

El programa s’ha presentat al Parc Freginal, un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat, on tindrà lloc, aquest cap de setmana, la celebració de Maó + Flors.

Conxa Juanola ha explicat que “el programa consta de diferents activitats plantejades de manera molt diferent i per a públics diversos, amb la idea de cobrir totes les principals problemàtiques derivades del tema mediambiental”. Juanola també ha insistit en “la necessitat de treballar per un futur que sigui garantia de sostenibilitat i de qualitat de vida per a tothom”.

Podeu consultar tota la programació fent clic aquí. 

Per escoltar les declaracions de Conxa Juanola feu clic aquí. 

No Comments

Post A Comment