Presentam la segona edició de la iniciativa ‘No t’ho callis!’ contra l’assetjament escolar

Presentam la segona edició de la iniciativa ‘No t’ho callis!’ contra l’assetjament escolar

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Maó presentam, un any més, la campanya ‘No t’ho callis!’ contra l’assetjament escolar, una iniciativa que pretén ajudar l’alumnat que està patint qualsevol forma d’assetjament en l’entorn escolar.

Enguany la iniciativa inclou la novetat d’incorporar un codi QR que facilita el contacte directe –via Whatsapp– amb la policia tutora.

En aquesta segona edició es tornaran a instal·lar OPIS a diferents punts del municipi. També es repartiran cartells als centres educatius de primària i secundària, així com en altres punts amb afluència d’alumnat (Biblioteca Pública, Escoles Municipals, Conservatori Professional, Poliesportiu Municipal, etc.). La campanya es mantindrà visible al lloc web de l’Ajuntament de Maó i a les xarxes socials corporatives.

‘No t’ho callis!’ es va posar en marxa l’any 2022, amb la intenció de fer més accessible la informació sobre aquesta problemàtica i de facilitar el contacte amb els telèfons disponibles (confidencials i gratuïts) per demanar ajuda en els casos citats.

Convé recordar a tothom que les violències són diverses i no sempre tan visibles com la violència física; i que el ciberassetjament també és un tipus de violència molt present en el jovent d’aquestes edats.

No Comments

Post A Comment