Primera passa per consolidar l’anella cultural, puntal del nostre programa en matèria de cultura

Primera passa per consolidar l’anella cultural, puntal del nostre programa en matèria de cultura

Avui s’ha presentat un fullet informatiu amb una ruta turística que té en la cultura i el patrimoni el seu punt fort. Inclou diferents edificis (fins a disset) i entitats culturals del municipi, amb la previsió que es creï un abonament general per visitar-los tots.

Amb aquesta inciativa es fa la primera passa d’un projecte més ambiciós que Ara Maó vol dur a terme per a aquest mandat: l’anella cultural. Diu el nostre programa:

Proposam la creació d’un projecte d’anella cultural formada pels principals serveis culturals públics de Maó: Teatre Principal, Biblioteca Pública, Museu de Menorca, Ca n’Oliver, Arxiu d’Imatge i So de Menorca, Orfeó Maonès, Sala de Sant Antoni, futur Conservatori, Fundació Rubió i Tudurí, Montgofre… La inciativa ha de tenir els següents objectius:1. Unificar la gestió dels diferents espais i coordinar-ne les activitats, cosa que ha de formar part de la visió conjunta que suposa entendre les polítiques culturals sota el prisma d’una anella cultural.2. Promoure acció combinada i coordinada en la difusió i la programació dels principals serveis culturals públics de Maó amb la participació de les entitats privades.

Aquest és un dels objectius per assolir una ciutat educadora i per la cultura.

No Comments

Post A Comment