Donam veu a la ciutadania per decidir el nou ús de l’antiga nau de la Seat

Donam veu a la ciutadania per decidir el nou ús de de l’Antiga Nau Seat

Donam veu a la ciutadania per decidir el nou ús de l’antiga nau de la Seat

Avui s’ha presentat el procés participatiu, obert a tota la ciutadania, per decidir quin ús es vol donar a l’edifici municipal de l’antiga nau de la Seat.

Cal recordar que l’antiga nau de la Seat va ser adquirida per l’Ajuntament l’any 2018, durant l’alcaldia de na Conxa Juanola, gràcies a l’aposta ferma i decidida d’Ara Maó per la recuperació d’edificis en desús.

En aquell moment, Conxa Juanola ja va explicar que “les possibilitats que ofereix aquest equipament són moltíssimes i la nostra voluntat és donar veu als ciutadans perquè siguin ells els qui decideixin quina serà la destinació final d’aquest nou espai municipal”.

L’adquisició de l’antiga nau de la Seat s’emmarca en el projecte de recuperació de tot l’entorn del parc Rochina i de millora de la connexió entre el port i la ciutat, que ha quedat resolta amb la construcció del nou ascensor.

Procés participatiu

L’acte de presentació del projecte participatiu ha comptat amb la presència de la regidora d’Igualtat, Cooperació i Participació Ciutadana, Catalina Ferrer, que ha estat acompanyada per la responsable de l’empresa Idees, Cristina Valls, i la responsable de l’empresa Mar Arquitectes, Lis Figueras.

‘Un futur per a l’antiga SEAT’ és el procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Maó per definir, de manera conjunta amb la ciutadania i les entitats de la ciutat, els usos que haurien de tenir l’antiga nau i el seu entorn.

Ha de servir per dissenyar, de manera col·lectiva, un dels futurs espais emblemàtics de la ciutat. Els resultats del procés participatiu aportaran les bases per dissenyar un projecte que conduesqui a una fase de concurs d’idees.

No Comments

Post A Comment