Posam en marxa un programa de classes magistrals de jazz gratuïtes per a joves

Posam en marxa un programa de classes magistrals de jazz gratuïtes per a joves menors de 35 anys

Posam en marxa un programa de classes magistrals de jazz gratuïtes per a joves

Des de la Regidoria d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de Maó, hem posat en marxa un programa de classes magistrals de jazz gratuïtes, adreçat a joves menors de 35 anys.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’associació Jazz Obert, i tindrà lloc en el marc del 24è Festival de Jazz de Menorca. També s’emmarca en el programa ‘Enganxa’t a l’art’, iniciat l’any passat.

El regidor Antoni Carrillos ha explicat que “l’objectiu principal del programa és fomentar l’interès per la música i augmentar el coneixement i la formació dels joves”.

Classes

1 – La primera classe, dia 16 d’abril, serà a càrrec de Joan Chamorro, director de la Sant Andreu Jazz Band (que oferirà dos concerts els dies 16 i 17 d’abril al Teatre d’es Born). La Sant Andreu Jazz Band és un projecte pedagògic iniciat fa 15 anys i amb 11 treballs editats, d’on han format part joves talents com ara Rita Pagès i Andrea Motis, entre d’altres.

2 – La segona classe magistral, el 7 de maig, anirà a càrrec d’Irene Reig, una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. Compositora i saxofonista, actuarà també dins la programació del Festival amb la formació Irene Reig Quintet.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a través del correu: joventut@ajmao.org

Les places són limitades i també s’ofereix la possibilitat d’assistir com a alumnat oïdor (sense límit d’edat), fins a completar l’aforament.

Concert pedagògic

A més, amb la intenció d’expandir el jazz i el gaudi per la música entre la població més jove, també s’ha organitzat un concert pedagògic a càrrec de Toni Vaquer, compositor i arranjador mallorquí, director de The Voodoo Children Collective.

El concert anirà dirigit a l’alumnat de secundària dels centres educatius del municipi de Maó, i es farà el 27 de maig a l’Orfeó Maonès.

 

 

 

No Comments

Post A Comment