Recollida d’avals: necessitam el teu suport!

Recollida d’avals: necessitam el teu suport!

Els avals es recolliran els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril al local de l’agrupació.

Pel fet de no ser partit polític, sinó una agrupació d’electors, necessitam l’aval de 500 persones (xifra que es determina segons la població que té Maó), per poder-nos presentar a les eleccions municipals del mes de maig.

És a dir: necessitam 500 signatures que donin validesa a l’agrupació d’electors. Això demostra encara més el lligam que tenim amb la població i la ciutadania. 

Ara Maó no és un partit polític ni una coalició de partits: és una agrupació d’electors, és a dir, un conjunt de persones, de diferents procedències i sensibilitats, que creuen en una manera diferent de fer política, basada en les premisses de l’esquerra social, l’ecologisme i el menorquinisme.

Recollida d’avals

Les persones interessades a donar el suport i fer possible la participació democràtica (que no compromet ningú a votar Ara Maó, només permet que l’agrupació es pugui presentar) han de passar pel local d’Ara Maó (carrer de la Infanta, 42) els dies 6, 7 (de 17 a 20 h) i 8 i 9 d’abril (de 10 a 20 h).

Per avalar cal estar censat a Maó i ser major de 18 anys.

Per fer efectiu l’aval, cal la signatura física i la còpia del DNI, requisits que marca la llei. 

Festa dels avals

Començarem la campanya de recollida el proper dissabte, 25 de març, amb la Festa dels avals, que tindrà lloc al parc des Freginal, d’11 a 14 hores.

Tindrem glosat, música, menjar i sorpreses!

Els interessats podran deixar les dades de localització i el suport explícit, i els dies especificats podran fer efectiu l’aval. 

No Comments

Post A Comment