Recollida d’avals: entre els dies 11 i 14 d’abril al nostre local

Recollida d’avals: entre els dies 11 i 14 d’abril al nostre local

Necessitam els vostres avals per poder presentar-nos a les eleccions: els propers dies 11, 12, 13 i 14 d’abril al nostre local del carrer Infanta, 42. Us hi esperam per recollir la vostra signatura.

El fet de ser una agrupació d’electors fa que, com a mínim, necessitem 500 signatures (segons la població de Maó) que donin validesa a la formació.

La nostra candidata, Conxa Juanola, ha assenyalat que no fa falta que les persones que avalin Ara Maó siguin votants de la formació política: “Aquesta signatura no compromet ningú a votar-nos, només permet que puguem presentar-nos. Per tant, convidam a qualsevol que pensi que Ara Maó té dret a presentar-se a les eleccions que ens vengui a avalar al local”, ha explicat.

Juanola ha remarcat que aquesta recollida d’avals “demostra encara més el lligam que tenim amb la població i la ciutadania”.

“Som una agrupació d’electors, en què els protagonistes són la gent que dona suport al projecte, persones de diferent procedència o sensibilitat, amb l’objectiu comú de fer possible una nova manera de fer política, basada en les premisses de l’esquerra social, l’ecologisme i el menorquinisme”, ha manifestat.

La recollida d’avals es durà a terme els dies 11 i 12 entre les 17 i les 20 hores i els dies 13 i 14 entre les 10 i les 20 hores. Per fer efectiu l’aval, es requereix la signatura física i la còpia del DNI (que es podrà fer en el mateix moment), segons marca la llei.

Cal recordar que per poder avalar Ara Maó, els interessats han d’estar censats a Maó i ser majors de 18 anys.

No Comments

Post A Comment