Reforçam les àrees de Medi Ambient, Mobilitat i Cultura amb l’aposta per l’ocupabilitat

Ara Maó reforça les àrees de Medi Ambient, Mobilitat i Cultura amb l’aposta per l’ocupabilitat

Reforçam les àrees de Medi Ambient, Mobilitat i Cultura amb l’aposta per l’ocupabilitat

Aquest mes de novembre, han començat a fer feina a l’Ajuntament de Maó els participants en el projecte s’Olivera, un projecte per a la millora de l’ocupabilitat que s’emmarca en el programa SOIB Visibles 2019-2020.

En el projecte s’Olivera participen un total de 19 treballadors i treballadores, que realitzaran obres i serveis d’interès social durant els propers sis mesos a la Brigada d’Obra Pública, a la Brigada d’Edificis i al Poliesportiu Municipal.

Les tasques que duran a terme els participants en el projecte també serviran per reforçar les àrees de Medi Ambient, Zones Verdes, Cultura i Mobilitat, que gestionen la primera tinenta d’Alcaldia, Conxa Juanola, i el regidor Manolo Lora.

A continuació, us resumim les principals tasques que realitzaran en aquestes àrees:

Àrea de Mobilitat

A l’àrea de Mobilitat, una administrativa farà feina per millorar la tramitació dels processos administratius relacionats amb l’execució dels acords del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) i de la Mesa de Mobilitat, tramitant els expedients amb les altres administracions i serveis externs, amb l’objectiu de reforçar la important transició en matèria de mobilitat que Maó durà a terme els propers anys.

Àrea de Medi Ambient

A l’àrea de Medi Ambient, dos agents cívics faran feina per millorar la neteja urbana a la ciutat, realitzant un seguiment visual dels punts més conflictius i ajudant a coordinar el servei de neteja externalitzat. Aquest reforç ajudarà a respondre a la creixent sensibilitat dels ciutadans entorn les zones verdes urbanes, així com a dinamitzar aquests espais mitjançant l’organització d’esdeveniments.

A més, un oficial jardiner i un ajudant de jardineria duran a terme tasques de neteja de vegetació i sembra d’espècie en els parcs urbans.

Àrea de Cultura

Finalment, l’àrea de Cultura es veurà reforçada amb la incorporació de dues persones que realitzaran tasques de consergeria a la Sala Sant Antoni, a Ca n’Oliver i al Claustre del Carme, contribuint a un millor funcionament d’aquests importants espais culturals de la nostra ciutat.

Per a més informació podeu llegir la nota de premsa de l’Ajuntament fent clic aquí.

No Comments

Post A Comment