La Regidoria de Cultura presenta un programa de 22 exposicions gratuïtes per al 2021

L'Ajuntament de Maó presenta un total de 22 exposicions gratuïtes per aquest 2021, repartides entre el Claustre del Carme, la Sala Sant Antoni i Ca n'Oliver

La Regidoria de Cultura presenta un programa de 22 exposicions gratuïtes per al 2021

Avui hem ha presentat el programa d’exposicions municipals de l’Ajuntament de Maó, que es desenvoluparà al llarg de tot aquest any 2021.

Es tracta d’un programa que hem impulsat des de l’àrea de Cultura, i que inclou un total de 22 mostres que s’exposaran entre la Sala d’Audiències del claustre del Carme, la Sala Sant Antoni i Ca n’Oliver.

La regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, ha afirmat que l’objectiu d’aquest programa anual és “donar una visió unitària per ajudar a la promoció d’aquests artistes locals i, també, per atraure a tota una sèrie de visitants que esperam que venguin i que puguin tenir aquesta informació d’una manera pràctica”.

Programació anual

Es tracta d’una programació de màxima qualitat, que té l’objectiu de seguir donant suport i visibilitat al sector cultural local, a la vegada que s’ofereix una oferta artística de qualitat, a l’abast de tota la ciutadania maonesa i de totes les persones visitants.

Concretament, durant aquest 2021, la sala d’exposicions de Sant Antoni acollirà un total d’11 mostres, el Claustre del Carme n’acollirà altres 7, mentre que les 4 exposicions restants tindran lloc a Ca n’Oliver.

La pròxima exposició que s’inaugurarà és la mostra pictòrica “Horitzó”, a càrrec de Rafel Jofre, que s’inaugura aquest divendres, dia 26 de març.

Entre els artistes que exposaran la seva obra en aquestes exposicions municipals, hi destaquen: Rafel Jofre, Zulema Bagur, Francesc Florit, Anna Carreras, Juan Elorduy, Tomeu Sánchez, Pere Josep Llompart, Ana Gutiérrez, Alejandro Martín, José Cruz, Antonella Zorzi, Gianna Carrano, Xavier Salvador, Marga de la Llana, Christian Coll, Lluís Real, Francesc Farrés, Lucía Vallejo Garay, Paca Florit o Marc Jesús, entre d’altres.

Consultau la programació completa. 

Més informació al web de l’Ajuntament de Maó.

No Comments

Post A Comment