Reunió telemàtica amb Unides Podem

Reunió telemàtica amb Unides Podem

Reunió telemàtica amb Unides Podem

El passat dimarts, ens vam reunir amb els companys i companyes d’Unides Podem, en el marc de les trobades que es duen a terme de manera habitual amb les diferents formacions que donen suport a Ara Maó.

L’objectiu d’aquestes reunions és enfortir vincles i treballar en polítiques comunes, així com intercanviar posicionaments i informació per tal de confluir a l’hora de dissenyar l’estratègia futura.

Aquesta reunió va servir per analitzar la darrera Assemblea general d’Ara Maó, que va tenir lloc el passat 12 de desembre, i la ponència Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial. 

D’aquesta manera, durant la trobada es van explicar els acords que es van assolir a l’assemblea i les línies base d’una ponència que vol ser un document viu. Entre les prioritats per als propers anys a Maó, es va destacar la lluita contra l’emergència climàtica, la millora del sanejament, l’impuls de l’economia verda i del comerç local i la recuperació d’edificis. 

Des d’Unides Podem van coincidir amb les prioritats polítiques exposades, i van assenyalar que les directrius bàsiques passen per fer una política més de carrer, treballar per recuperar l’espai social com ja es va fer l’any 2015, implicar els militants i coordinar la feina d’informar bidireccionalment.

Es va acordar fer una propera reunió d’aquí a tres mesos, mantenir actiu el paper dels interlocutors i propiciar més participació.

Per part d’Unides Podem van assistir a la reunió Nati Benejam, Amadeu Bernadet, Pablo Jiménez i Juanmi Gomila. Per part d’Ara Maó els assistents foren Jordi Tutzó, Rafa Muñoz i Lara Juanola. 

No Comments

Post A Comment