Reunió de treball amb Més per Menorca

Reunió per videoconferència entre Ara Maó i Més per Menorca

Reunió de treball amb Més per Menorca

En el marc de les reunions que es duen a terme de manera habitual amb els representants de les diferents formacions que donen suport a Ara Maó, ahir va tenir lloc una trobada mitjançant videoconferència amb diversos membres de Més per Menorca.

La reunió va servir per intercanviar punts de vista sobre l’actual situació d’emergència sanitària i les seves conseqüències, així com sobre els principals reptes als quals cal fer front de manera immediata per trobar una sortida progressista a la crisi. En aquest sentit, es va assenyalar la importància de seguir treballant les iniciatives d’àmbit municipal amb una visió insular.

Durant la trobada virtual també es va acordar l’establiment de mecanismes per millorar la comunicació i l’intercanvi d’idees entre les dues agrupacions, i es va posar damunt la taula la necessitat de coordinar polítiques i inversions transformadores a escala insular basades en criteris de sostenibilitat ambiental i social.

Per part de Més per Menorca, van assistir a la reunió: Damià Coll, director insular de Transports i coordinador general de Més; Eduard Riudavets, secretari d’organització de Més; i Josep Juaneda, director insular d’Educació, Joventut i Esports i coordinador de la Comissió de Càrrecs de Més.

No Comments

Post A Comment