Sara Montesinos presenta ‘Tan sols viure’ en un acte emotiu al claustre del Carme

Presentació del llibre 'Tan sols viure' a Maó

Sara Montesinos presenta ‘Tan sols viure’ en un acte emotiu al claustre del Carme

El passat cap de setmana va tenir lloc a la Sala d’Audiències del claustre del Carme de Maó, la presentació del llibre Tan sols viure i del documental 18+1, a càrrec d’una de les autores, la periodista Sara Montesinos de l’Agència Talaia.

Tant el llibre com la sèrie documental donen veu als menors estrangers no tutelats que viuen al nostre país, i reflecteixen l’experiència dels milers de joves que han arribat a pobles i ciutats d’arreu després d’un llarg viatge durant la infància o l’adolescència. Aquests joves que van decidir marxar del seu país, ara es troben sense referents familiars i sovint persegueixen un somni que no ha acabat sent el que imaginaven.

L’activitat va tenir una gran acollida i va comptar amb la participació dels joves adolescents dels diferents grups de lectura de les biblioteques de l’illa, que van poder participar en un interessant i emotiu col·loqui amb l’autora.

Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia

La xerrada va tenir lloc en el marc dels actes de celebració del Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia de l’Ajuntament de Maó.

La nostra companya, la regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació a l’Ajuntament de Maó, Catalina Ferrer, va ser l’encarregada de presentar i moderar l’acte.

Podeu veure la sèrie ’18+1′ fent clic aquí. 

No Comments

Post A Comment