Segona edició del Festival de Poesia de Maó i primera edició del premi Gumersind Gomila de Poesia

Segona edició del Festival de Poesia de Maó i primera edició del premi Gumersind Gomila de Poesia

Segona edició del Festival de Poesia de Maó i primera edició del premi Gumersind Gomila de Poesia

Aquesta setmana hem presentat la segona edició del Festival de Poesia de Maó, que tindrà lloc aquest dissabte, 22 de maig.

Es tracta d’una iniciativa que hem impulsat des de les regidories d’Educació i Joventut i de Cultura de l’Ajuntament de Maó.

El regidor Antoni Carrillos ha explicat que aquesta segona edició comptarà amb poetes vinguts dels diferents territoris de parla catalana, i permetrà gaudir d’una interessant diversitat estètica, temàtica i generacional.

La presentació del festival també va comptar amb la participació del poeta Pere Gomila.

Programa Festival de Poesia de Maó

El festival comptarà amb dos actes principals:

– Un itinerari poètic al matí, a les 11 h, on es recitarà poesia en diferents llocs de la ciutat, començant per la Sala de Plens de l’Ajuntament i passant pel Museu de Menorca, Ca n’Oliver o la Sala d’Audiències del Claustre del Carme.

– Al capvespre, a les 19 h, tindrà lloc un recital poètic a l’Orfeó Maonès.

En aquests actes intervindran un total de sis poetes: Eva Tur (Eivissa), Joan Navarro (La Safor), Sebastià Alzamora (Mallorca), Joan Pons (Menorca), Raquel Casas (Vilanova i la Geltrú) i Silvia Pons Seguí (Menorca).

És necessària la inscripció prèvia a: joventut@ajmao.org o al 971 36 98 00.

Convocatòria del Premi Gumersind Gomila de Poesia

També hem presentat la convocatòria de la primera edició del Premi Gumersind Gomila de Poesia, adreçat a joves d’entre 18 i 35 anys, amb l’objectiu d’impulsar els nous talents de la poesia menorquina.

Les persones participants optaran a un premi de 2.000 euros, a més de l’edició de l’obra guanyadora.

Antoni Carrillos va explicar que “es tracta d’un premi d’una envergadura important, tant per l’extensió, 300 versos, com pel premi”.

Les obres es poden enviar fins al dia 20 d’agost a l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Maó, a l’edifici Principal de Guàrdia, a la plaça Constitució, 12.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Maó.

No Comments

Post A Comment