Ser transparents: les evidències canten

Ser transparents: les evidències canten

L’Ajuntament de Maó ha donat a conèixer la nova web, que millora de molt la imatge de la institució, la transparència de la gestió, la comunicació amb el ciutadà, que és més clara, més lògica, més moderna.

La transparència ha estat un element que Ara Maó ha reivindicat des del principi, i com a tal ha actuat en conseqüència. Podeu fer un repàs a la web, que és ben interessant: http://www.ajmao.org/. I més en concret, la nova eina, el visor dels pressupostos. Molt gràfic.

 

pressupost educacióLa transparència no és només un principi en què creim, sinó també una evidència de la feina feta. Mirem, per exemple, l’evolució dels darrers pressupostos en educació des de 2012:

 

O en serveis socials:

gràfic assistència social

 

 

 

 

 

 

 

O en medi ambient:

 

Gràfic medi ambient

 

 

 

 

O en reparacions, manteniment i conservació, que evidencia aquesta aposta:

gràfic reparacions manteniment

Però una altra dada, ben interessant. A on anaven a parar els doblers el 2014, en aquest pic impressionant? És el deute públic… Per pagar els bancs sí que hi havia diners.

gràfic deute públic

 

Interessant, és ver?

2 Comments
 • Pepe Pons
  Posted at 20:58h, 08 maig Respon

  Molt bé. Es hora que comenceu a donar dates i fer les públiques
  Menys ascensors, i populisme barat, i mes actuacións d’adecentament de sa ciutat

 • aramaó
  Posted at 15:25h, 09 maig Respon

  Gràcies pel comentari, Pepe. Pel que fa a les actuacions, en cap cas les coses són excloents: l’adecentament de la ciutat s’ha de fer i també s’ha de seguir amb els projectes de més envergadura, com poden ser l’ascensor. Si és populisme barat o no, ja són més percepcions subjectives. Un debat interessant que estem disposats a comentar.

Post A Comment