S’Esplanada acollirà aquest dissabte una festa de participació per decidir sobre el seu futur

S’Esplanada acollirà aquest dissabte una festa de participació per decidir sobre el seu futur

Aquest proper dissabte, 4 de febrer, tindrà lloc el darrer dels fòrums de participació destinats a recollir propostes sobre com ha de ser el projecte de remodelació de s’Esplanada.

Se celebrarà una jornada festiva que començarà a les 10.30 hores amb un passacarrers, amb la presència dels gegants de Llucmaçanes i la Xaranga Idò Sí. Durant tot el matí, també hi haurà jocs populars i boti-botis, així com música en viu, amb Duo Feedback.

Paral·lelament, s’habilitarà un espai on el grup de persones expertes recollirà els suggeriments que el públic assistent vulgui aportar al projecte de reforma de s’Esplanada. Per tant, finalment, la sessió que estava prevista a l’Ateneu de Maó per al mateix dissabte, es durà a terme a la mateixa carpa de s’Esplanada, ja que les previsions meteorològiques són bones.

Convé recordar que l’objectiu d’aquestes quatre trobades és obtenir el màxim d’informació sobre les necessitats, interessos i inquietuds del màxim de col·lectius interessats, amb la finalitat de redactar posteriorment el projecte executiu per a la reforma d’aquest espai emblemàtic.

No Comments

Post A Comment