Signat el conveni de gratuïtat de les escoletes 2-3 amb la Conselleria d’Educació

Escoleta Maó

Signat el conveni de gratuïtat de les escoletes 2-3 amb la Conselleria d’Educació

Avui matí, l’Ajuntament de Maó i la conselleria d’Educació i Formació Professional han signat el conveni de gratuïtat del servei educatiu de tercer d’educació infantil.

Una vegada signats els convenis es tramitaran els pagaments que permetin la gratuïtat a partir del dia 1 de setembre de 2022,  la Conselleria efectuarà tres pagaments per avançat que corresponen a dos períodes de quatre mesos i un darrer període de dos.

Cal recordar que Maó compta amb un total de 5 escoletes de gestió municipal: Fort de l’Eau, Es Passerells, Es Busquerets, Sant Climent i Cap de Creus.

El regidor d’Educació, Antoni Carrillos, ha assenyalat que “com no pot ser d’una altra manera, i després de gestionar durant els dos darrers mandats la Regidoria d’Educació, des d’Ara Maó valoram positivament la gratuïtat del tercer curs d’educació infantil i demanam que es faci extensiu a la resta de cursos”.

Carrillos ha afegit que “els darrers anys a Maó hem fet feina des de la Regidoria d’Educació per avançar cap a l’equitat, amb l’establiment d’un sistema de bonificacions que garanteix l’accés a l’educació infantil a totes les famílies del municipi. Continuarem treballant per aprofundir en aquest model d’èxit i reivindicant la importància de l’educació de 0 a 3 anys”.

No Comments

Post A Comment